Λίγα λόγια για την εταιρεία Βλασσόπουλος Νίκος

Σχετικά με εμάς

company vlassopoulosH Εταιρεία

blue title seperator

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών και των ζαντών από το 1960, διατηρώντας την έδρα της στην πόλη της Αμαλιάδας. Η εταιρεία μας εμπορεύεται ελαστικά και ζάντες αυτοκίνητων των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα, που εξασφαλίζουν εύκολη αντικατάσταση ελαστικών, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε οχήματος, από απλά επιβατικά αυτοκίνητα, δίκυκλα και μηχανές, μέχρι φορτηγά, τρακτέρ, χωματουργικά, κλαρκ κτλ..

Η πολυετής πείρα μας στον χώρο των ελαστικών θα σας βοηθήσει να βρείτε το καταλληλότερο ελαστικό για το αυτοκίνητο σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Μην διστάζετε να μας ρωτήσετε για την οποία απορία σας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Σε εμάς θα βρείτε ελαστικά από τους παράκατω κατασκευαστές:

1-Michelin-logo.pngBridgestone-logo.pngContinental_logo_black.pngGOODYEAR-LOGO.jpgMalhotra.jpgMichelin-logo.pngSEHA-tire_logo.pngSava_Reifen_logo.pngToyo_Tire_logo.pngYokohama-logo.pngalliance-ag.pngcooper_tires.pngdunlop.pnggoodride-logo-new.pngkleber_logo.jpgkumho-tire-logo.pngmatador-logo.pngozka-logo.pngsemperit.pngta-Michelin-logo.pngtatko.pngtaurus-logo.pngtire_BFGoodrich_LOGO.pngvredestein.png

Έχετε Eρωτήσεις;


Υποχρεωτικό πεδίο!
Υποχρεωτικό πεδίο! ...έως 10 ψηφία
Υποχρεωτικό πεδίο!
Υποχρεωτικό πεδίο!
Invalid Input
auto repair federal way